VÄLKOMMEN

2014

 
 VI SÖKER...

Nya återförsäljare och samarbetspartner för att bättre kunna tillgodose våra kunders

efterfrågan på våra varor runt om i Sverige och utomlands.

Om du är intresserad - ring eller maila till  lena@linderholm.se   0708-13 21 64

Hälsningar Lena.

 

NYA ÄVENTYR - LENA, GÖSTA, EMILIA OCH HAMPUS. Här finner du våra liv i färg, form, musik och vår glädje till att få vara med i den tillvaro som vi kallar för ALLT NU!

Nu har vi i en fin utställning på andra plan i butiken i Waxholm. Där visar vi bland annat vårt nyrenoverade kök. Vi har fått hjälp av Nisseby Snickeri som har drivit projektet med ombyggnad och målning. Nya vitvaror från Miele och diskhoar från Nordic-Tech.    Blandarna kommer från Nivito och bänkskivan kommer från Silestone. Vi har också kopparkastruller från Skeppshult och en lilafärgad Kitchen Aid. Ett kök fullt av inspiration som du inte får missa. 

   Vi satsar på konst, musik, god mat och glädje! Butiken och Galleriet i Waxholm är öppet - ring för mer information till 08-541 32173 eller 0707-132164. Caféet är numera stängt eller öppet för specialbokningar. Om du behöver en härlig miljö kan du komma till oss för fotografering av kokböcker, reportage, provningar med mera. Tag kontakt med oss för information om hyra. Vi har både vedspis och kakelugn som värmer gott i vintermörkret.

   I slutet på februari öppnar vi en butik i Strängnäs på Hospitalsgatan. Där kommer det att finnas alla Lenas produkter plus kläder från bl.a. UNO.

   Butiken i Stallarholmen är öppen som vanligt.


   OBS! Håll utkik på nätet - vår webbshop är på gång!!! Du kan nu följa oss på facebook

- varmt välkomna.